Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Димінський пропонує Садовому викупити в нього „Карпати”

Димінський пропонує Садовому викупити в нього „Карпати” — про це почесний президент клубу заявив сьогодні, 8 листопада, на зустрічі з головами фракції міської ради.

„У  мене є два варіанти, як вирішити проблему із майновим комплексом „Україна” і ФК „Карпати”, якщо міська влада не піде на співпрацю з клубом і не погодиться на створення відкритого акціонерного товариства „Народна команда „Карпати”. Перший – нехай міська влада візьме у мене в оренду футбольний клуб, можна навіть і на все життя, але за однієї умови: якщо місто вже не захоче опікуватися клубом, то має мені його повернути у такому стані, як „Карпати” є зараз. Другий – нехай влада чи, може, Садовий особисто викупить у мене „Карпати”. Я вклав у футбольний клуб 50 млн доларів, однак готовий продати його місту за пільговою ціною у 25 млн доларів. Зараз я приходжу до такого стану, що можу розчаруватися і кинути це все. Я роблю останню спробу знайти спільну мову з владою”, — заявив Димінський.
Почесний президент ФК „Карпати” вкотре наголосив, що не має жодної фінансової вигоди від клубу, тож створення ВАТ „Народна команда „Карпати” він розглядає, як інвестиційно-патріотичний проект.
„Футбол у Львові поки що не може приносити ніяких статків, і для мене „Карпати” — це справа життя, а не бізнес-проект. Скажу більше, на футболі в нас не тільки не можна наразі заробити, треба мати щонайменше 300 млн доларів, щоб дозволи собі утримання футбольної команди. Я, чесно кажучи, вже не раз жалкував, що взяв на себе цю справу”, — заявив Димінський.
Щоправда, при цьому почесний президент ФК „Карпати” не уточнив, чи він сам володіє такими статками.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ