Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Динамо» подало апеляцію на дискваліфікацію «Олімпійського»

Керівництво київського «Динамо» подало апеляцію на рішення УЄФА дискваліфікувати НСК «Олімпійський» на 3 єврокубкових матчі, один з яких умовно.

Про це повідомив президент «Динамо» Ігор Суркіс.

- На даний момент ми подали апеляцію в УЄФА. Ми практично розібралися з тим, що там відбулося насправді, і можу вас запевнити, що расизму там не було - це чисте хуліганство. І ось через певних осіб змушені страждати справжні віддані шанувальники «Динамо» Київ, які не можуть прийти на стадіон, щоб вболівати за свою рідну команду.

Я дуже розраховую на порядних чесних вболівальників, особливо це стосується ультрас, які завжди займають три-чотири сектори на «Олімпійському». Адже з ними у нас також були проблеми, але після того, як нам вже одного разу довелося грати один матч в єврокубках без глядачів, у нас з ними не було жодного конфлікту, з їхнього боку не було жодного фашистського гасла - нічого подібного, за що УЄФА могло б зробити нам зауваження. Зараз же, повторюся, через купки негідників справжні вболівальники позбавлені можливості підтримати команду в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

ФК «Динамо»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ