Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Динамо" переміг кропивницьку "Зірку" з рахунком 3:0

Пятий тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги розпочався упевненою перемогою київського "Динамо" над кропивницькою "Зіркою", - Укрінформ.

Поєдинок на столичному НСК "Олімпійський" гравці у "біло-синій" формі виграли з рахунком 3:0 і зберегли лідерство у національній першості.

Початок розгрому після перерви поклав Дьємерсі Мбокані, який на 48-й хвилині головою перекинув воротаря гостей Євгена Паста, скориставшись скидкою головою Дениса Гармаша.

На 76-й хвилині Андрій Ярмоленко спочатку реалізував пенальті за фол Пепе проти Дерліса Гонсалеса, а на 79-й хвилині оформив дубль, причому забив головою з кількох метрів в протихід голкіперу після навісу Гармаша.

У другий ігровий день туру в суботу, 12 серпня, кам'янська "Сталь" на київському стадіоні "Оболонь" зіграє з полтавською "Ворсклою", рівненський "Верес" на "Арені Львів" протистоятиме луганській "Зорі", а "Олександрія" на домашньому КСК "Ніка" прийматиме донецький "Шахтар".

У неділю, 13 серпня, програму 5 туру завершать матчі "Маріуполя" із львівськими "Карпатами" та донецького "Олімпіка" з одеським "Чорноморцем", які зійдуться на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Турнірне становище: "Динамо" - 13 очок, "Шахтар" - 9, "Олімпік" - 8, "Ворскла" - 7, "Верес" - 6, "Сталь" - 6, "Маріуполь" - 5, "Карпати" - 4, "Олександрія" - 3, "Зірка" - 2, "Зоря" - 2, "Чорноморець" - 1.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ