Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Директор «Арени Львів» переконаний, що на фіналі КУ стадіон буде повним

У суботу, 21 травня, о 17:00 на стадіоні «Арена Львів» вперше в історії міста відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку України з футболу сезону 2015/2016 рр. Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Це визначний матч, оскільки вперше матч такого рівня проводиться у Львові. Динаміка дає змогу говорити про те, що стадіон буде практично переповнений.

Наше прохання, щоб відвідувачі якомога раніше приходили на матч. За 2 год. до матчу будуть відкриті ворота нашого стадіону для зручностей вболівальників, щоб не стояти в черзі.

Останнім часом дуже прикута увага до безпеки під час проведення матчів. Тому хотілося б звернутися з таким проханням-побажанням до усіх відвідувачів, які вже мають квитки, які планують придбати і піти на матч. Залишити ідею про будь-які бажання порушень, про будь-які бажання щось пронести на стадіон, лишити усе за межами стадіону, тому що стадіон – це місце для об’єднання, місце для культурного відпочинку. Зрештою, грають 2 українські команди і ми дуже не хотіли б, щоби хтось дивився футбол вдома», - зазначив Денис Ринський, директор стадіону «Арена Львів».  

У фіналі за право стати володарем Кубку України з футболу змагатимуться ФК «Зоря» (Луганськ) - ФК «Шахтар» (Донецьк).

Вартість квитків від 50 до 150 грн (VIP – 900 та 1000 грн). Квитки доступні он-лайн на сайті «Арена Львів» (http://arenalviv.esport.in.ua/m-ticket/agent1site155/widget/site) та у касах стадіону.

«В незалежній Україні ми проводимо фінал Кубка України у Львові, напевно, символічно, що на Заході України грають 2 східні команди. Це говорить про те, що лозунг Федерації Футболу України «Об’єднаємося заради футболу», можна сьогодні перефразувати «Футбол об’єднує Україну», - відзначив Ярослав Грисьо, керівник Федерації футболу Львівської області.

«Громадський транспорт буде працювати у штатному режимі, по графіку робочого дня.

Тролейбусні маршрути №20, 25 і 3 будуть здійснювати маршрути в режимі робочого дня. Автобусні маршрути №3А, 10, 25 і 40 також будуть здійснювати маршрути за графіком робочого дня», - наголосив Віктор Щир, начальник управління транспорту і зв’язку ЛМР.

21 травня у період з 15.00 год. до 17.00 год. та у період з 19.00 год. до 21.00 год. курсуватимуть шатл-баси, які доставлятимуть вболівальників на стадіон за таким маршрутами:

• Пл. Є. Петрушевича – вул. Шота Руставелі – стадіон “Арена Львів“.

• Просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – стадіон “Арена Львів“.

Громадський транспорт, який курсує у напрямку Автовокзалу та ТРЦ «Кінг Крос», працюватиме у режимі робочого дня.

«Патрульна поліція міста Львова буде залучати по максимуму особового складу на охорону громадського порядку», - додав Юрій Лещишин, представник патрульної поліції міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ