Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В.о. директора Угерського спиртзаводу знову не зміг потрапити на підприємство

В.о. директора Угерського спиртзаводу Андрій Гнатуш сьогодні,16 березня, знову не зміг потрапити на своє робоче місце. Про це сьогодні, 16 березня, в коментарі для Гал-інфо повідомив сам Андрій Гнатуш.

За словами Андрія Гнатуша, сьогодні він прийшов на роботу, однак окремі працівники заводу та невідомі активісти, які не захотіли представитись, не пустили його на завод.

«Вони показували якісь папірці, кричали, поливали мене брудом.  На місці також  був  і заступник директора Угерського спиртозаводу, т. в. о. директора Олег Онишко, який також був на боці активістів», - розповів новопризначений директор.

«Я своєю чергою написав заяву в поліцію на ім’я начальника Стрийського міжрайонного відділу поліції Національної поліції України у Львівській області Івана Малиша, адже ця територія є у його підпорядкуванні», - наголосив Андрій Гнатуш.

Як він повідомив, завод налічує понад 80 працівників, а офіційно за документами він начебто не працює від 1 січня 2011 року.

"Беручи до уваги дуже складну ситуацію на багатьох спиртзаводах, сьогодні потрібно намагатись своїми силами рятувати спиртову галузь. Попередньо я вже маю певні домовленості із Польщею про експорт 1 млн літрів спирту, а це зможе принести прибуток близько 570 тис. євро" - розповів Андрій Гнатуш.

"Однак поки я не можу нормально розпочати виконання своїх обов'язків,  ми просто втрачаємо час. Я налаштований лише на конструктивну розмову із людьми, готовий пояснити їм усю ситуацію, і я певен, що підпишемо міжнародні контракти і запустимо завод", - додав Андрій Гнатуш.

За його словами, у Києві  і керівництво концерну "Укрспирту", і представники МінАПК ознайомленні з його планами та всіляко підтримують їх.

Нагадаємо, Андрія Гнатуша призначили на посаду в.о. директора Угерського спиртозаводу 12 березня, однак він досі не може потрапити на підприємство через опір активістів і частини працівників заводу, які підтримують колишнього керівника Андрія Малишевського.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ