Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директора заповідника «Давній Пліснеськ» знову не призначили

Сьогодні, 29 листопада, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати не підтримали переможця конкурсу на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Адміністрація історико-культурного заповідника «Давній Пліснеськ». За проголосувало лише 24 депутати.

Як зазначив начальник управління комунального майна Микола Бандра, на цю посаду були два претенденти, конкурсна комісія обрала Володимира Шелепа.

Про себе претендент на посаду повідомив, що він професійний археолог  і тривалий час працював у заповіднику. Однак депутати мали певні питання до нього. Голова фракції БПП Катерина Кеньо поцікавилася, чи це правда, що він взяв на роботу Володимира Левика, якого у 2013 році звинувачували у спробі розгону Євромайдану у Львові.

З цього приводу думки депутатів розділились. Одні депутати заявляли, що Володимир Шелепа справді професіонал і його потрібно підтримати як переможця конкурсу.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин сказав, що він не згоден з рішенням взяти на роботу Левика і буде голосувати проти.

Оскільки фракція БПП не підтримали це питання, воно не набрало необхідної кількості голосів.

Додамо, що це питання неодноразово переносили у порядку денному. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ