Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директором Львівського відділення Асоціації міст України став Василь Абімов

Виконавчим директором Львівського регіонального відділення Асоціації міст України став Василь Абімов. Про це сьогодні, 29 листопада, повідомили під час прес-конференції.

«26 листопада відбулися збори Львівського регіонального відділення Асоціації міст України, де обрали склад правління регіонального відділення, – розповів новобраний перший заступник голови Львівського РВ АМУ Віталій Загайний. – Очолив регіональне відділення Андрій Садовий. Заступником голови став Микола Савка». Такі збори відбуваються раз на два роки.

Фактично до правління увійшли ті міські голови, котрі мають вже попередній досвід. «До прикладу, міський голова Городка Микола Савка, котрого уже вп’яте обирають мером міста. Він також представить Львівське РВ АМУ у загальноукраїнському правлінні», – зазначив Віталій Загайний.

За його словами, пріоритетним напрямком діяльності Львівського РВ АМУ на 2011 рік буде навчання та низка освітніх програм для новоспечених голів. «На сьогодні у складі Львівського регіонального відділення є 42 міста, це одна з найбільших асоціацій на Україні», – підсумував Віталій Загайний.

Довідка.

Асоціація міст України заснована в червні 1992 року. Сьогодні асоціація міст України об’єднує 527 міст, селищ і сіл.

Мета діяльності – підтримка курсу ринкових перетворень, розширення співпраці між містами тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ