Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директором реабілітаційного центру «Гармонія» стане Наталія Тищенко

Переможцем відкритого конкурсу на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр І-ІІІ ступенів «Гармонія» обрано Наталію Тищенко. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Отже, за результатами відкритого голосування конкурсна комісія рекомендує призначити директором Навчально-реабілітаційного центру «Гармонія» Наталію Тищенко. Відповідне засідання відбулося, 22 серпня.

Відтак,  конкурсна комісія доручила управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради підготувати проект рішення щодо призначення Тищенко Наталії Федорівни  на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр І-ІІІ ступенів «Гармонія» терміном на 5 років та винести його на розгляд сесії обласної ради.

Тищенко Наталія Федорівна - 1964 р.н. Перша вища освіта за спеціальністю: «Математика», Львівський державний університет ім. І. Франка, друга вища освіта за кваліфікацією: олігофренопедагог, логопед, вчитель дітей з вадами розумового розвитку і стаж педагогічної роботи – більше як три років, стаж роботи у галузі світи – більше як 5 років, загальний стаж роботи – більше як 8 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ