Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитяче плавання у Львові розвиватимуть спільно із поляками та містами-партнерами по Євро-2012

З наступного року для розвитку дитячого плавання львів’яни братимуть участь у проведенні змагань спільно із містами партнерами по Євро-2012 та містами із Польщі. Про це сьогодні на брифінгу „Напрямки розвитку фізичної культури, спорту та дитячо-юнацького футболу у Львові на 2008-2011 років повідомив начальник управління сім'ї молоді та спорту Львівської міської ради Юрій Наконечний.
„Дитяче плавання у Львові занепало. Цьогоріч діти могли у ДЮСШ трохи походити в басейн під час канікул, але це не відповідає вимогам та потребам. Розвиток цього виду спорту – річ не проста, бо необхідно побудувати басейн, реконструювати ті басейни, що у неналежному стані, а також у Львові немає достатньої кількості тренерів”, – розповів Юрій Наконечний.
Як розповів проректор із зовнішніх зв'язків і перспективного розвитку Львівського університету фізичної культури Володимир Левків, у Львові розвиватимуть ті види спорту, у яких є вже певні досягнення у професійних спортсменів. „Щоб підготувати спортсмена, потрібні великі гроші. Якщо бюджет обласної ради та міста не дозволяє підготувати спортсменів з усіх видів сорту, то варто зосередитися на тих, в яких уже є досягнення. Це реальні можливості. Інші види спорту підтримувати на рівні масового та популярного”, – розповів Юрій Наконечний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ