Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитячі залізниці Львова, Луцька та Рівного відкривають сезон

Найпершою готується тішити своїх відвідувачів Львівська дитяча залізниця, яка відкриває свій 61-й сезон. До практики допустили понад 500 учнів з 628, які навчалися у залізничних гуртках протягом року. Отож, 6 травня об 11.00 зі станції Сонячна у Стрийському парку вирушить у перший рейс улюбленець дітлахів та дорослих поїзд «Вітерець». Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

 Рейси здійснюватимуть щонеділі (у травні та вересні) та щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі (протягом літа) з 12.00 до 17.00. Обідня перерва у юних залізничників триватиме з 14.00 до 15.00. Вартість квитка (від станції Сонячна до станції Паркова) – шість гривень для дорослих та три гривні для дітлахів.

Дитяча залізниця у Луцьку відкриватиме сезон 9 травня об 11.00. Тут теж готові стати до залізничної праці майже 500 школярів, 300 з яких – пройшли атестацію та інструктажі для практичної роботи на дитячій залізниці. Святкові заходи відбудуться на станції Росинка. Працюватиме дитяча залізниця щосуботи та неділі, а також у святкові дні. Ціна квитка (від станції Росинка до станції Водограй) – чотири гривні для дорослих та дві гривні для дітей.

Особливо святковим завжди є відкриття сезону руху поїздів на дитячій залізниці у Рівному, адже відбувається традиційно у день створення маленької магістралі – 9 травня. От і цього року саме у цей день о 10.00 від станції Партизанська до станції Озерна вирушить святковий поїзд. До роботи готові стати 385 юних залізничників з 478 рівнян, які займаються у гуртках дитячої магістралі. Залізниця працюватиме з травня до вересня з 10.00 до 17.00 щосуботи та неділі, а також у святкові дні. Рейси відбуватимуться щогодини, а вартість квитка залишиться незмінною: чотири гривні за проїзд дорослого та дві – за дитячий квиток.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ