Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Дитячий кардіоревматологічний санаторій у Львові таки спробують реорганізувати

Питання «Про реорганізацію комунального закладу Львівської обласної ради «Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій» шляхом приєднання його до КЗ ЛОР «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» внесене у порядок денний завтрашньої сесії Львівської облради під №9, передає Гал-інфо.

Приміщення закладу є у Львові на вул. Є.Коновальця, 116.

Як йдеться у проекті рішення йдеться про реорганізацію «Комунального дитячого кардіоревматологічного санаторію» шляхом приєднання його до  КЗ ЛОР «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит».

У разі позитивного рішення депутатів, КЗ ЛОР «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» стане правонаступником майна, прав та обов’язків комунального закладу Львівської обласної ради  «Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій».

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, під час сесії Львівської обласної ради 19 вересня, під стінами облради активіст Андрій Вихопень влаштував одиночний протест проти цього рішення.

В руках він тримав листочок із написом: «Депутати! Не голосуйте за ліквідацію дитячого кардіоревматологічного санаторію. ПР718-ПР».

Активіст пояснив, що санаторій розміщується на вулиці Коновальця у Львові і його будівля є дуже привабливою з комерційної точки зору.

Депутати перенесли розгляд цього питання і 19 вересня його не розглядали.

Також додамо, що наступним питання у порядку денному сесії є питання «Про реорганізацію комунального закладу Львівської обласної ради «Дитячий туберкульозний санаторій» шляхом приєднання його до КЗ ЛОР «Львівський обласний протитуберкульозний диспансер».

Нагадаємо, що завтра, 10 жовтня, відбудеться засідання сесії Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ