Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Джемілєв: в обміні незаконно арештованих в РФ українців є щось аморальне

Народний депутат Мустафа Джемілєв вважає журналіста Романа Сущенка політичним заручником і не сумнівається в його звільненні, - Українська правда.

"Ми докладатимемо всіх зусиль, щоб його звільнити. Він має знати, що питання його звільнення не залежатиме від якихось рішень судів. Він - політичний заручник. Тому ми бажаємо йому терпіння, стійкості. А то, що ми його звільнимо, нехай у нього не буде жодних сумнівів", - сказав Джемілєв.

За його словами, обмін Сущенка залежатиме від того, чи "є обмінний матеріал". При цьому він підкреслив, що "потрібно шукати й інші методи", оскільки в обміні українських громадян на російських бандитів є "щось аморальне".

"Взагалі, у цьому я бачу щось аморальне, тому що ми звільняємо затятих бандитів, терористів в обмін на абсолютно невинних людей. Це, по-перше, стимулює бандитів, тому що вони думають, що якщо попадуться, то їх все одно звільнять. А для Путіна нічого не варто ще десяток або сотню людей заарештувати і тримати їх у заручниках", - пояснив Джемілєв.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ