Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Екс-«карпатівець» Михайло Кополовець розповів про свою «любов» до геїв

Колишній гравець львівських «Карпат» Михайло Кополовець розповів про свій новий клуб – німецький клуб п’ятої ліги «Айнхайт».

«Наш клуб не вилетів, тому що ті команди, які повинні були підвищитися класом, не мають для цього грошей. Коли я приїхав у «Айнхайт», команда була неукомплектована, - каже Михайло Кополовець. - Катастрофічно бракувало футболістів нормального рівня. Можете собі уявити, яким є клас гравців «Айнхайта», якщо ми навіть з п’ятої ліги вилетіли. Але керівництво клубу налаштоване дуже серйозно. Наскільки я знаю, нас підсилять один грек і один поляк. Плюс – у команді вже є 5-6 непоганих футболістів, як на рівень п’ятої ліги. Тож я продовжив контракт із «Айнхайтом» ще на півроку. Для мене зараз найголовніше – не категорія ліги. Основне – мати ігрову практику і отримувати за це гроші. В Україні така ситуація, що немає сенсу повертатися додому. Це мені просто нецікаво».

Також улюбленець львівських фанів розповів як одного разу відвідав гей-клуб у Німеччині.

«У Німеччині – соціальні виплати, висока якість, але тут все штучне, багато геїв… Якось випадково зайшов у гей-клуб на дискотеку і не зрозумів, що відбувається. Я ледь там не ригав. Мені було гидко, а німцям – нормально. Вуха проколені такими кулями… Я не з того світу. Українцям «така» Європа ще довго не вкладатиметься в голові. Два мужики йдуть, тримаються за ручки, цілуються… Було б це в Ужгороді – вже б обоє отримали по голові.

Чесно зізнаюся: я запитував у наших пацанів, чи нема в «Айнхайті» геїв. Кажуть – нема. Ще не вистачало, щоб вони були в команді! Адже в душ ходимо всім колективом. Я спочатку так придивлявся – думаю, може комусь сподобався. У Німеччині діти з дітьми, старші зі старшими, «голубі» – там вже просто не розумієш, що робиться. Там збоченнями аж кишить – і ніхто не ховається. Мені це дико».

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ