Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Екс-керівника підприємства звинувачують у розкраданні 8 млн грн

Повідомлено про підозру екс-директору одного із підприємств міста Львова та двом інженерам технічного нагляду, які своїми діями завдали збитків територіальній громаді міста Львова на суму понад 8 млн грн. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3 працівниками Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчими  Головного управління Національної поліції у Львівській області розкрито кримінальне правопорушення щодо вчинення посадовцями службового підроблення та привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Зокрема, сьогодні, 19 липня 2017 року колишньому директору одного із підприємств міста Львова повідомлено про підозру за ч.2 ст. 366, ч.5 ст. 191 КК України, а саме за фактом привласнення бюджетних коштів в розмірі понад 8 мільйонів гривень під час реконструкції вулиць у місті Львові.

Нагадаємо, що на початку червня цього року вказаного посадовця було затримано у зв’язку із спробою підкупу працівника прокуратури за закриття останнім кримінального провадження відносно нього.

Також, сьогодні повідомлено про підозру за ч.2 ст. 367 КК України двом інженерам технічного нагляду підприємства через неналежний нагляд яких спричинено вказані  збитки територіальній громаді міста Львова.

На даний час на розгляді в суді перебувають клопотання про обрання  підозрюваним запобіжних заходів.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ