Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Експертиза з’ясовує, чи вчинив самоспалення вбивця 20-річної мешканки Львівщини

У справі з вбивством дівчини у Яворівському районі Львівської області триває експертиза. Про це сьогодні, 26 листопада, під час брифінгу повідомив начальник ГУ МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк.

Експертиза повинна встановити, чи належить вбивці тіло обгоріле тіло, знайдене за кілька кілометрів від місця вбивства.

Нагадаємо, 14 листопада на дорозі поблизу одного із сіл Яворівського району місцеві жителі знайшли тіло дівчини, місцевої мешканки із слідами насильницької смерті. Через певний період часу, оглядаючи територію, працівники міліції виявили згарище та інше обгоріле тіло. Повідомлення ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До Яворівського райвідділу міліції поступило повідомлення про те, що 14 листопада, близько 10.00, на дорозі поблизу одного із сіл Яворівського району місцеві мешканці виявили тіло дівчини з ознаками насильницької смерті.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у загиблої два вогнепальних поранення голови, відсутні деякі елементи одягу, а також зв’язані скотчем руки. Загиблою виявилася 20-річна місцева мешканка.

Вжитими заходами, правоохоронці встановили, що до скоєння злочину може бути причетний 26-річний знайомий загиблої, мешканець одного із сусідніх сіл.

В ході проведення заходів, з метою встановлення місця перебування підозрюваного, правоохоронці виявили за кілька кілометрів від місця вбивства дівчини, покинутий автомобіль «Опель», який належить 26-річному знайомому жертви. На відстані близько 3-х кілометрів від знайденої іномарки працівники міліції виявили яму, завглибшки близько трьох метрів, в якій знаходилося обгоріле тіло людини. Поруч було знайдено дві лопати та мисливську рушницю з якої, за попередніми даними, могли бути завдані смертельні поранення20-річній дівчині.

«Слідчо-оперативна група виїхавши на місце події, побачила жахливу картину. Дівчина лежала на землі, руки були зв’язані скотчем, а в області голови буловогнепальне поранення. Правоохоронці встановили певних очевидців цього злочину. Був встановлений спочатку автомобіль, на якому міг пересуватися зловмисник, а потім особа, яка підозрюється у скоєнні даного злочину. Через певний період часу, оглядаючи територію, працівники міліції виявили згарище, поряд лежала рушниця. У самому згарищі з автомобільних шин та дров, лежав обвуглений труп людини»,- повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство).

Розпочато досудове розслідування. Ведеться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ