Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Екс-посадовець вимагав 655 тис грн за вирішення земельного питання

Вказану суму коштів колишній посадовець вимагав від громадянина за допомогу з вирішенням земельного питання, - прес-служба Нацполіції Харківській області.

Оперативники Управління захисту економіки в Харківській області Нацполіції, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області задокументували злочинну схему виділення земельних ділянок.

Сприяння в оформленні документів та в подальшому прийняття позитивного рішення сесією міськради щодо оренди земельної ділянки площею 2,5 га поруч з окружною автомобільною дорогою в межах м. Харків. За це попросив 655 тисяч гривень. Вказані кошти він повинен був передати посадовим особам міської ради.

Сьогодні, 25 вересня, у Харкові оперативники Управління захисту економіки в Харківській області Нацполіції, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області затримали «благодійника». Правоохоронці вилучили одержані ним кошти.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 4 ст. 27, ч.2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Тривають процесуальні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ