Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екс-регіонала Єфремова конвоювали з СІЗО до Луганської області

Колишнього лідера парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова конвоювали до Старобільська, де в понеділок має відбутися підготовче судове засідання у його справі, - УНІАН.

Як повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган: “Він знаходиться в Старобільському СІЗО. У понеділок на 10.00 призначено судове засідання", - сказала вона.

У той же час сторона захисту Єфремова заявляє, що не має точних даних щодо місця перебування свого підзахисного, оскільки офіційно не отримувала повідомлень від компетентних органів ні про дату, ні про час підготовчого судового засідання в Старобільському районному суді Луганської області, ні про можливе конвоювання Єфремова.

Про це в коментарі повідомив адвокат Єфремова Олександр Мельников.

За його словами, "як з'ясувалося, призначене на сьогодні судове засідання не відбулося, і начебто перенесено на понеділок, більш детально будемо знати пізніше".

"З ним ми вчора увечері зустрічалися. Але, за чутками, його вже відправили туди (Старобільськ). Офіційних повідомлень ми не отримали", - сказав Мельников.

Разом з тим, відповідно до інформації, розміщеної на сайті Старобільського суду, засідання у справі Єфремова повинно було відбутися сьогодні о 10.00 під головуванням голови суду Олександра Пелиха.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ