Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Електронний квиток у Львові - так ж афера, як з «Альпіною», яка дістала 36 млн грн невідомо за що?

Учора, 26 січня, на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради депутат Володимир Гірняк знову запропонував повернутися до старої транспортної схеми. Повыдомила прес-служба фракції «Україна Соборна».

«Я озвучував свою пропозицію ще минулого тижня на відкритому засіданні транспортної комісії. До того ж зараз ідуть розмови про доцільність чи недоцільність електронного квитка. На мою думку, його треба було протестувати при старій транспортній схемі , а не повністю цю схему міняти», - сказав Володимир Гірняк.

Такожу депутата виниклизапитання стосовно фірми, що займатиметься власне впровадженням цього квитка у Львові. «Ми всі пам’ятаємо, як у 2007 році нас переконували, в тому яка прекрасна фірма «Альпіна»,що допоможе збудувати нам стадіон. Що з того вийшло – ми всі знаємо . «Альпіна» заробила 36 млн. гривень достеменно невідомо за що, Львів вклав своїх 120 мільйонів гривень. Зараз нас теж переконують , в тому, яка хороша фірма «Рігас Карте». Про жодні умови відбору у міській раді не йшлося, на яких засадах її визначали?Можливо, це професійна фірма, яка знає свою справу. Але вона оперуватиме колосальними коштами.Тому до цього питання потрібно підійти серйозно», - заявив Володимир Гірняк.

Нагадаємо, що «Альпіна» - це та компанія, яка виграла тендер Львівської міської ради на будівництво стадіону у Львові, а потім безкарно відмовилась будувати той же стадіон. Однак «Альпіна» встигла продати Львову якийсь дивний проект стадіону, який згодом постійно доробляли інші проектанти через що гальмувалось будівництво.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ