Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Енергія» пройшла «Ураган» у Кубку України

Львівські «Енергії» вдалося пройти «Ураган» у Кубку України. Ключовим у протистоянні став поєдинок у Львові, у якому «Енергія» каменя на камені не залишила від свого суперника – 7:1.
СК Енергія

Після мінімальної перемоги «Урагану» у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України над «Енергією» (2:1) матч-відповідь між цими командами у місті Лева очікувався з великим нетерпінням. У День народження віце-президента команди Володимира Фелишина, а також гравця Василя Дениса «енергетики» просто таки були зобов’язані робити усім подарунки. І їм це вдалося зробити на славу…  

Матч між двома «енергетичними» командами викликав небувалий ажіотаж. На трибунах палацу спорту Галичина» був аншлаг. Уже традиційно у Львові не залишився без підтримки і «Ураган».

«Енергія» після паузи, викликаної товариськими матчами збірної, суттєво додала в грі. Тиждень тому команда здобула «звитягу» над харківським «Локомотивом» (3:0), а у Кубку України «зелено-білі» залишили з носом принципового суперника з Івано-Франківська

Уже в дебюті зустрічі львівська команда заволоділа територіальною перевагою й гол у ворота суперника був питанням часу. До пори, до часу, «Ураган» рятував їхній воротар Віталій Біров, але і він був безсилим, коли чудовий удар на 11-й хвилині вдався капітану «Енергії» Андрію Федюку. А ще через чотири хвилини подачу з кутового замкнув Микола Грицина.

Здавалося, що гості мають прокинутися й робити спроби відігратися, але вони відверто виглядали не схожими самі на себе.  

Не дивно, що у другій 20-ти хвилині «Енергія» зуміла забити ще. Ударною для львівської команди видався проміжок часу з 24 по 29 хвилини. Хет-трик зумів оформити Михайло Грицина, і ще по одному голу на свій рахунок записали Микола Грицина (дубль), а також воротар Андрій Пітуля, який відправив «шкіряного» у незахищені ворота «Урагану».

Все на що спромоглися гості – це на гол престижу від Зварича при розіграші п’ятого польового гравця.  

Наприкінці гри «коуч» львівської команди дав зіграти усім, хто був заявлений на цю гру. По черзі на майданчик вийшли Кардаш, Радевич, Легендзевич, Гасюк та Войтович.

У підсумку 7:1 – більш, ніж впевнена перемога «Енергії», яка дозволила львівській команді вийти в 1/4 фіналу Кубка України. Там львівська команда поміряється силами з лідером регулярного чемпіонату київським «Хітом», який за підсумками двох матчів на цій стадії Кубка України пройшов херсонський «Продексім».

Кубок України. 1/8 фіналу

 «Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 7:1

Перший матч 1:2

Голи: Федюк (11), Мик. Грицина (15, 25), Мих. Грицина (24, 26, 28), Пітуля (29) – Зварич (27)

Перший матч – 1:2

«Енергія»: Пітуля (Кардаш, Войтович) - Мик. Грицина, Мих. Грицина, Кордоба, Танський, Струк, Федюк (к), Кузь, Багряк, Радевич, Легендзевич, Гасюк.

«Ураган»: Біров - Павленко, Кіндратів (к), Коваль, Корсун, Пелех, Сімка, Зварич, Шотурма, Горбатий, Микитюк, Лясковський, Цілик, Байдак.

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ