Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Енергія-Інтер» - бронзовий призер чемпіонату України з футзалу серед юнаків

У Хмельницькому завершилася фінальна частина чемпіонату України з футзалу серед юнаків 2002-2003 років народження. Львівщину на цих змаганнях представляв клуб «Енергія-Інтер».

Спершу у матчі плей-офф за вихід у фінальну частину підопічні Назара Станкевича обіграли діючого чемпіона чорноморський клуб «Ілллічівець». Основний час гри завершився внічию 1:1, а от у серії пенальті з рахунком 2:1 «вікторію» святкувала команда зі Львова. А вже у змаганнях одноколового турніру у фінальній групі «Енергія-Інтер»  двічі поступилася своїм суперникам. Спершу була поразка від господарів «Спортлідера+» - 1:2, а вже потім команда Назара Станкевича програла й одноліткам з Івано-Франківська – 4:9.

Таким чином, після двох поразок  «Енергія-Інтер» позбувся всіх шансів стати чемпіоном, а відтак залишалася надія лише на бронзові медалі. З цим завдання команда Назара Станкевича справилася на відмінно.  У матчі за третє місце львів’яни обіграли «Газовик-Донець» з Харківської області – 3:2. Чемпіонами України у цій віковій категорії стали гравців хмельницького «Спортлідера+».

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ