Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ескалація снайперської війни. Росіяни вийшли на позиції

На донецькому напрямку протистояння відбувається ескалація снайперської війни. На позиції вийшли російські військові. Про це сьогодні, 4 травня, в коментарі Гал-інфо розповів співголова ГІ «Права справа», воєнний експерт Дмитро Снєгирьов.

За його словами, на Макіївському тактичному полігоні відбуваються навчання снайперських груп. Це територія так званої «днр».

«Саме на тому донецькому напрямку йде ескалація снайперської війни. За останніми даними, на цій ділянці фронту від куль ворожих снайперів загинуло вже п’ятеро наших бійців. Свого часу ми повідомляли, що туди зайшов російський спецпідрозділ «Сатурн» і вони виступали в якості тренерів.  Зараз є всі підстави стверджувати, що на цьому напрямку працюють саме росіяни, а не «випускники» снайперських груп. Влучність вогню дуже висока. Завжди летальний випадок. Це свідчення того, що саме росіяни вийшли на позиції», - зазначив Дмитро Снєгирьов.

Він також додав, що ескалація снайперської війни спостерігається не лише у Донецькій області, але й в Луганській. Ворог працює з крупнокаліберних снайперських гвинтівок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ