Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фахівці «Львівгазу» обстежили 100% газових мереж Львівщини

В межах підготовки до нового опалювального сезону 2017-2018 років фахівці ПАТ «Львівгаз» обстежили майже 20 тис. км розподільних та близько 6 тис. км підземних газопроводів, повідомили у ПАТ «Львівгаз».

На початку осені фахівці «Львівгазу» завершили здійснення заходів по забезпеченню безперебійної роботи газорозподільної системи у зимовий період. Впродовж року газовики провели обстеження 16,6 тис. км розподільних газопроводів, більше 8 тис. км газопроводів-вводів, провели технічний огляд газового обладнання (1 470 ГРП та 2 797 ШГРП).

Також здійснено комплексне приладове обстеження 5 981 км підземних газопроводів. Всі роботи проведено за рахунок експлуатаційних витрат  підприємства.

«Обстеження підземних та надземних газопроводів ми проводимо щороку, перед початком опалювального сезону. Усе для того, аби забезпечити безаварійне та безперебійне транспортування газу до осель наших споживачів. І не зважаючи на брак коштів, а фінансування в тарифі просто мізерне для таких робіт, наші фахівці обстежили 100% газових мереж Львівщини», - зазначив директор технічний ПАТ «Львівгаз» Павло Сербан.

Під час підготовки до опалювального сезону фахівці «Львівгазу» попередили виникнення близько 500 аварійних ситуацій, що могли становити загрозу життю та здоров’ю людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ