Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фахівці радіо, телебачення та зв’язку завжди на передовій формування громадської думки, - депутат Візняк

Депутат Львівської обласної ради Юрій Візняк привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом. Про це повідомила прес-служба депутата.

Зокрема, у привітанні сказано: "Телебачення, радіо, зв'язок стали настільки незмінними атрибутами сучасності, що годі собі й уявити, як може бути по-іншому. Для нас важливо почути останні події, подивися гарну передачу, зателефонувати комусь із близьких чи зв’язатися з ними по інтернету. І ми ніколи не замислюємося над тим, яким було б наше життя без цих надбань людства, ці зручності ми сприймаємо, як щось належне, те, що є та має бути за будь-яких обставин. Але, разом із тим, на жаль, ми забуваємо про людей, які дають можливість кожному з нас користуватися всіма цими колосальними можливостями.

Працюючи натхненно і самовіддано, шукаючи цікаву інформацію для своїх теле- та радіоефірів, Ви, фахівці радіо, телебачення та зв’язку завжди є на передових позиціях формування громадської думки, від Вас залежить налагодження активного діалогу між різними соціальними групами. Ви значною мірою впливаєте на подальший напрямок життя всієї країни, на формування іміджу її в світі. А це колосальна відповідальність!

Як на мене, за останні роки в нашій державі відбулося багато позитивних змін - Україна далеко просунулася в усіх видах зв'язку, впроваджуючи нові й нові технології, що не відстають від світових тенденцій. Галузь росте та розвивається. Тому вірю, що в цих умовах Вам не бракне наснаги й надалі докладати всіх зусиль задля забезпечення об’єктивного, неупередженого інформування про суспільно-політичні й економічні події, утвердження української національної ідеї та духовності.

Щиро дякую згуртованій команді висококласних журналістів за відданість справі, високий професіоналізм, оперативне реагування на проблеми регіону, конструктивну критику та вагомий внесок у поглиблення прямого діалогу представників державних органів влади та громадськості, за тісну співпрацю.

Бажаю всім працівникам радіо, телебачення та зв’язку міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру і злагоди в оселях. Нехай Ваша творча, натхненна праця приносить вам велике задоволення, високі гонорари та широку аудиторію вдячних глядачів і слухачів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ