Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Фаріон подякувала за підтримку та довіру: «Наша перемога – це докір їхньому рабству»

На своїй сторінці у соціальні мережі «Facebook» кандидат у народні депутати у виборчому окрузі № 116 від ВО «Свобода» Ірина Фаріон подякувала всім своїм прихильникам за перемогу.

«Дорога громадо !!!

За виняткові маю ситуації, коли не годна впакувати своїх думок та почуттів у подячні слова. Саме ця перемога на виборах 2012 року змушує мене шукати максимально стислі і наповнені слова-золотозлитки.

Прорив «Свободи» до парламенту маніфестував нову якість української політики: присутність гідного націоналістичного сегменту і людини іншого типу: високодуховної, інтелектуальної, безстрашної, одержимої.

Прорив «Свободи» до парламенту маніфестував перемогу націєцентричної ідеї над брутальною філософією споживацтва; духу над брудною матерією, прагматичного романтизму над утилітарним прагматизмом. 

Прорив «Свободи» до парламенту маніфестував одвічне прагнення вільної людини сповідувати найвищі абсолютні цінності: ПРАВДУ, ВІДДАНІСТЬ, ЧЕСНІСТЬ, НЕПІДКУПНІСТЬ, ПРИНЦИПОВІСТЬ, ПОРЯДНІСТЬ. Ці поняття – основа розвитку людини, нації, держави. Це канали результативних взаємин з Господом і джерело нашої сили і поступу.

Прорив «Свободи» до парламенту став основним докором рабству. Звідси така паніка у ворожо-владному таборі і стільки смороду у всіх суспільно зігнилих середовищах. Або просто мертва тиша їхнього рабського страху. 

Ми прорвалися:

– бо не міряємо життя нації своїм життям;

– бо любимо правду і свободу, але ненавидимо брехню і рабство; 

– бо відповідальні перед замордованими українцями і ненародженими життями;

– бо час – це стріла, що летить тільки вперед; 

– і найважливіше – бо Ви стали нашим локомотивом.

ТОМУ СВОБОДИ НЕ СПИНИТИ в одвічному прагненні вдосконалюватися, зростати, наповнюватися і долати перешкоди. 

Дякую за повну, часткову і навіть крихітну підтримку. Це все злилося у легіон противаги бандитському режиму, війна з яким щойно розпочинається. Ми не зійдемо зі свого шляху, бо це шлях власного і всеукраїнського зростання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ