Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Федерація кікбоксингу у Львівській області отримала статус «обласна федерація»

Федерація кікбоксингу у Львівській області отримала статус «обласна федерація». Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

На черговому робочому засіданні колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації відповідно до положення «Про умови та порядок організації роботи щодо співпраці управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації з обласними осередками (федераціями, асоціаціями, спілками тощо) всеукраїнських федерацій з видів спорту‚ що визнані в Україні», статус «Обласна федерація» терміном на 4 роки надано федерації кікбоксингу у Львівській області (президент Іван Данченко).

Згідно з укладеним договором федерації надано повноваження щодо розвитку кікбоксингу на території Львівської області, виключне право на організацію та проведення офіційних змагань територіального рівня та виключне право формувати збірні команди області для участі у відповідних національних спортивних змаганнях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ