Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Фермер відмовлявся повертати в державну власність 5,8 га землі

Земельну ділянку загальною площею 5,8 га повернули у державну власність. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

5 квітня 2006 року між Пустомитівською районною державною адміністрацією та товариством з обмеженою відповідальністю було укладено договір оренди земельної ділянки площею 5,8 га для вирощування сільськогосподарської продукції. Ділянка розташована на території Пустомитівської міської ради за межами населеного пункту.

7 квітня 2016 року між вказаними сторонами укладено угоду про припинення дії цього договору оренди землі.

Згідно з актом приймання-передачі земельної ділянки державної власності від 12.04.2016 суб’єкт господарювання передав вказану земельну ділянку площею 5,8 Пустомитівській райдержадміністрації. Однак, фактично зазначену земельну ділянку повернуто не було.

Відтак, завдяки активній позиції прокуратури в суді 13 червня 2017 року рішенням господарського суду Львівської області позов заступника керівника Львівської місцевої прокуратури №3 в інтересах Пустомитівської районної державної адміністрації, поданий до товариства з обмеженою відповідальністю про повернення земельної ділянки, задоволено повністю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ