Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фермери Львівщини дискутуватимуть про майбутнє АПК

9 лютого, у вівторок, у приміщенні Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького відбудеться конференція фермерів та приватних землевласників (АФЗУ) Львівщини. Про це повідомила прес-служба ЛНУВМ та БТ імені С.З.Ґжицького.

Фермери області, які вже давно не збиралися на таку масову конференцію, будуть обговорювати проблеми реформування аграрного сектора, законодавчого забезпечення розвитку фермерських господарств, сімейного фермерського устрою, дискутуватимуть над стратегією розвитку фермерського руху та роль у цьому держави.

Участь у роботі конференції візьмуть екс-народний депутат, президент всеукраїнської АФЗУ Іван Томич, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, член правління АФЗУ, екс-народний депутат Іван Заєць, головний редактор газети «Вісник фермер України» Михайло Данкевич, керівництво департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та профільних установ області, понад 200 фермерів з усієї Львівщини. 

Місце проведення конференції – м. Львів, вул.Пекарська, 50, актова зала ЛНУВМ та БТ імені С.З.Ґжицького.

Початок реєстрації учасників та гостей о 10.00. Початок роботи конференції о 11.00. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ