Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Фермери пікетом вимагатимуть продовжити мораторій на продаж землі

Завтра, 15 лютого, о 14:00 Асоціація фермерів та приватних землевласників Львівщини разом з низкою громадськихоб'єднань та громадських організацій прийде з пікетом під Львівську обласну державну адміністрацію, повідомили організатори.

Акція відбудеться в межах  «Всеукраїнської акції захисту рідної землі”. Фермери та землевласники цього дня вийдуть з протестами у більшості  областей України. Основні вимоги учасників - змусити Верховну раду України на першому ж  пленарному тижні продовжити мораторій на продаж сільськогосподарських земель до 2022 року.

Також фермери вимагатимуть повернення податкової політики для дрібних та середніх сільськогосподарських товаровиробників, яка існувала до 01.01.2015 року.

Водночас представники АФЗУ проситимуть народних обранців відкликати законопроект  № 4010-а, який передбачає повернення для малих та середніх сільськогосподарських виробників податкової політики, яка існувала до 01.01.2015 року, та припинити порушення земельних прав фермерів, які стали системними. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ