Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фестиваль «НЕБУ-ХАЙ»: буде гаряче, здорово, активно!

Сьогодні, 2 вересня, у переміщенні Львівської ОДА відбулась прес-конференція щодо проведення фестивалю активного відпочинку «НЕБУ-ХАЙ». Учасники прес-конференції, а саме організатори фестивалю та представники Миколаївської РДА, закликали жителів Львова та області провести першу суботу осені креативно та весело.

Цьогоріч організатори проводять фестиваль на всеукраїнському рівні, а вже наступного року планується, що він переросте у міжнародний. Як зазначила голова Миколаївської районної ради Оксана Жила, організація таких видів активного відпочинку є корисною для молоді, а здорова молодь – це здорова нація, міцна держава.

Голова оргкомітету фестивалю Тарас Білошицький розповів про основні заходи дійства та наголосив, що кожен з відвідувачів знайди для себе щось цікаве та корисне. Адже на фестивалі будуть діяти дві сцени, проте події на них накладатися не будуть. Також родзинкою фестивалю «НЕБУ-ХАЙ» стануть змагання на одній із сцен учасників фестивалю хіп-хопу «Deep in my flow». Судитиме виступи зірка хіп-хопу, переможець багатьох фестивалів Franky Dee. 

Нагадаємо, фестиваль «НЕБУ-ХАЙ» пройде в суботу, 5 вересня, у селі Крупське Миколаївського району. Вхід платний: від 150 до 300 грн. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ