Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Фестиваль «Ту Стань!» пройде на Львівщині уже вдесяте

З 31 липня по 2 серпня на Львівщині відбудеться один з найдавніших українських фестивалів середньовічної культури «Ту Стань!».

Це один з фестивалів, які з року в рік об’єднують довкола себе людей, спраглих за справжнім та особливим. Запорука успіху – спільні цінності та єдина мета організаторів фестивалю.

Фестиваль особливий щороку, адже його головна ідея – просвітництво, відкриття середньовічної історії, культури нашого народу та формування якісного українського культурного продукту.

Одне з основних завдань фестивалю «Ту Стань!» - популяризація та привернення уваги до пам’ятки довкола якої створений Заповідник – залишків фортеці Тустань. Цей об’єкт потребує оживлення, тому організатори шукають різні можливості , щоб передати дух середньовіччя, який там був колись.

Організатори фестивалю роблять усе можливе, аби програма була максимально цікавою . На гостей очікують майстер-класи від театралів, художників і ремісників, змагання, ігри, постановки фільмів, лекції та запальна музика від гуртів «Йорий Клоц», «Перекоти Поле», «Гардаріка», «Жива» та «Варйон».

Організатори очікують на 3-5 тисяч гостей. Вхід на фестиваль протягом одного дня коштуватиме 100 грн, а на усі три днів – 150 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ