Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фейгін вважає, що Київ і Москва вже домовилися про видачу Надії Савченко

Вирок українській льотчиці Надії Савченко, найімовірніше, винесуть до кінця лютого. Для формального відбуття покарання Савченко віддадуть Україні. Цього не виключає її адвокат Марк Фейгін.

Журналістам "5 каналу" він також зазначив, що прогнозує - вирок російського суду буде обвинувальним.

Фейгін вважає, що Київ і Москва вже домовилися про її видачу. Сторони обговорюють, на яких умовах це станеться. Утім, за ґратами в Україні вона не сидітиме, вважає захисник.

Адвокат заявив: "Перше - це суд політичний і пропагандистський, і звичайно ж, ніякий інший вирок владу, яка вела кампанію в Україні - на Сході і так далі – не влаштує ніякий інший вирок, оскільки це вирок самій Україні, а не просто вирок одному окремому військовослужбовцю Савченко".

"Вирок буде точно – найімовірніше – до кінця місяця, і вирок буде обвинувальним. За тією інформацією, яка мені надходить, іншого нічого не буде", – уточнив Фейгін.

Як повідомляв 5.ua, у січні 2016 року Марк Фейгін заявив, що українську льотчицю Надію Савченко звільнять у результаті політичних переговорів. І від того, наскільки професійно захист пред'явить докази про невинність, залежатиме швидкість або ефективність переговорів щодо звільнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ