Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФФУ покарає гендиректора «Шахтаря» за образу арбітра

Президент ФФУ Андрій Павелко розповів про те, що генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін понесе покарання за образу арбітра Сергія Бойка. Про це він розповів в інтерв'ю Football Hub.

Комітет з етики та чесної гри ФФУ розгляне поведінку гендиректора «Шахтаря» після матчу з «Зорею» (1:2). «Палкіна викликали на засідання комітету з етики та чесної гри. Буде йому покарання», - розповів Павелко.

Сергій Палкін образливо висловився про роботу на матчі з луганчанами головного арбітра Сергія Бойка, назвавши того псевдо-суддею і заявивши, що у нього проблеми з головою. Зазначимо, що комітет арбітрів ФФУ розглянув рішення Бойка і схвалив два з трьох вилучень і пенальті.

Нагадаємо, що донецька команда догравала скандальний поєдинок увосьмеро, а в компенсований час за рахунку 1:0 у її ворота призначили пенальті. Для «Шахтаря» ця поразка стала третьою в чемпіонаті, але це не завадило «гірникам» закінчити першу частину сезону на вершині таблиці. На другому місці йде «Динамо», яке відстає на 3 очка.

Укрінформ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ