Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Філарет: Треба в дитяче серце вкласти добро

Патріарх Філарет разом з очільниками українських Церков та релігійних організацій помолиться за сиріт. Повідомили в Прес-центрі Київської Патріархії.

Київ. 9 листопада о 14:00 на Михайлівській площі відбудеться спільна Молитва за українських сиріт.

На Михайлівській площі у неділю, 9 листопада, відбудеться спільна Молитваза дітей-сиріт, в рамках проведення в Україні «Всеукраїнського Дня молитви за сиріт».

Даний захід є ініціативою Альянсу «Україна без сиріт» і частиною міжнародного руху «OrphanSunday», та відбувається щорічно, у другу неділю листопада.

У цей день люди всіх віросповідань молитовно просять Бога про захист, благословення та щасливі родини для всіх дітей-сиріт, а також про Божу ласку для тих, хто приймає та виховує їх у своїх сім’ях.

У заході на Михайлівській площі братимуть участь діти-сироти, голови українських Церков, релігійних союзів та об’єднань, уповноважені посли та представники дипломатичних місій із різних держав світу,а також інші гості. Зокрема, із промовою виступлять Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарет, голова Всеукраїнського Союзу Церков Євангельських Християн Баптистів Валерій Антонюк та Блаженнійший Любомир Гузар від Української Греко-Католицької Церкви.

Цього року «Всеукраїнський День молитви за сиріт» проходить за підтримки та участі дружини Президента України Марини Порошенко.

Разом із дітьми-сиротами Перша Леді запустить у небо голуба, який у релігійному контексті є символом духу усиновлення. У програмі заходу (початок о 14:00) також передбачені виступи дитячого хору, слова настанови від голів українських Церков, та інше.

До участі запрошуються усі бажаючі об’єднатися у спільній молитві за щасливе майбутнє дітей-сиріт.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ