Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Галичина»: друга перемога у першій лізі

«Галичина» з Великого Дорошева здобула свою другу перемогу у чемпіонаті першої ліги Львівщини. Команда Ігоря Піха з рахунком 3:1 у п’ятому туру обіграла львівську «Корону». Що цікаво, друга перемога у п’яти матчах дозволила команді з Великого Дорошева піднятися на четверте місце в турнірній таблиці групи А.

Після поразки в 1/16 фіналу Кубка області від «Сокола» з Великих Глібовичів (1:3) гравці «Галичини» повинні були реалібілітовуватися не тільки перед президентом клубу Мирославом Хом’яком, а й перед власними вболівальниками уже у матчах обласного чемпіонату. Це зробити, а саме впевнено перемогти суперника і потішити місцевих вболівальників не тільки яскравою грою, а ще й результатом, команді Ігоря Піха вдалося у домашньому матчі 5 туру. Львівська «Кордія» не змогла на рівних протистояти «Галичині». Господарі у ворота суперника спромоглися забити три голи, натомість проспустили лише один.

У першому таймі «Галичина» неодноразово показала своєму супернику хто є господарем поля. Два голи від команди Ігоря Піха були більше, ніж серйозною заявкою на перемогу у матчі. У першій 45-хвилинці «Галичина» повністю переграла «Корону», а відтак рахунок матчу повністю відповідав перебігу подій на полі.

У другому таймі «Галичина», забивши втретє, остаточно поховала інтригу у цьому матчі. Єдине, що вдалося «Короні» до завершення поєдинку, забити один гол престижу. У підсумку 3:1 – впевнена перемога «Галичини».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ