Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Галичина»: перша поразка у першій лізі

Футбольний клуб «Галичина» з Великого Дорошева зазнав першої поразки у першій лізі чемпіонату Львівщини. Після перемоги у першому турі над «Богуном» з Бродів (1:0) «Галичина» на виїзді поступилися «Локомотиву» з Рави-Руської – 0:2.

За словами головного тренера «Галичини» Ігоря Піха, команда непогано виглядала у цьому матчі, а відтак на поразку з рахунком 0:2 аж ніяк не заслужила.

«Перший гол у матчі пропустили за десять хвилин до фінального свистка. Грали набагато краще, аніж у першому матчі, - каже Ігор Піх, головний тренер «Галичини». - Було помітно, що суперник відштовхувався від нашого результату у першому матчі і дещо нас побоювався. Вважаю, була рівна гра, справедливим результат якої мала б бути нічия. Наприкінці гри почали ризикувати, йшли у пресинг, однак суперник зловив нас на контраатаці. Якби не ризикували, ймовірно, результат матчу був би нічийним.

У футболі так буває: ми ризикнули і пропустили контратаку. На жаль, наші гравці ще не до кінця розуміють, що брак майстерності можна компенсувати самовіддачею, боротьбою. Незважаючи на те, що у нас були проблеми зі складом, на полі була рівна гра, до першого забитого гола. Суперник використав свій шанс, а ми – ні. На нашому матчі був присутній президент команди Мирослав Хом’як. Звісно, результат йому не сподобався, але за грою, думаю, у ньому немає ні до кого претензій. Ми усі розуміємо, що нам потрібно підсилення. Особливо мова йде про забивного нападника» - сказав Ігор Піх.

Третій тур у першій лізі області відбудеться у неділю, 9 травня. «Галичина» вдома прийме СФК «Рата» (Великі Мости). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ