Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Галичина»: шість турів без поразок

Футбольний клуб «Галичина» з Великого Дорошева продовжує приємно дивувати своїх вболівальників. Команда Ігоря Піха, яка є дебютантом Прем’єр-ліги Львівщини, не програє уже в шостому матчі поспіль. У поєдинку 13 туру «Галичина» вирвала перемогу у СФК «Кордії» з Мурованого – 3:2. Переможний гол у Мурованому гості забили за кілька хвилин до фінального свистка.

Не так давно «Галичина» та «Кордія» зустрічалися в 1/8 фіналу Кубка Львівщини. Нагадаємо, тоді «Галичина» поступилася вдома з рахунком 1:4, а відтак матч чемпіонату області був чудовою можливістю для «малинових» взяти реванш. Що цікаво, з цим завданням команда Ігоря Піха впоралася, мабуть, ще раз довівши випадковість результатів команди у перших семи турах чемпіонату.

Для команди з Великого Дорошева матч у Мурованому складався з перемінним успіхом. Гості по ходу матчу і вигравали, і програвали, проте в будь-якій ситуації знаходили в собі сили йти вперед незважаючи ні на що. В якийсь момент команді Ігоря Піха вдалося пелемати гру. Особливо тоді, коли команда пішла вперед у другому таймі, поступаючись по його ходу з рахунком 1:2. Що цікаво, «малиновим» вдалося не тільки зрівняти рахунок, а за кілька хвилин до фінального свистка вирвати перемогу. Вирішальний гол на 89 хвилині провів Назар Паращин.

Матчем у Мурованому для «Галичини» завершилося перше коло чемпіонату Львівщини. Нагадаємо, у перших семи матчах «Галичина» не набрала жодного очка, однак у наступних шести «Галичина» набрала більше ніж половину з можливого – 10 з 18. Прорив команди стався після матчу у Соснівці, де «Галичина» доволі сенсаційно зіграла внічию 0:0. Зважаючи на результати команди, можна зробити висновок, що у другому колі уже не буде команд, які можуть недооцінити «Галичину».

СФК "Кордія-Муроване" - "Галичина" В. Дорошів 2:3 

2 липня - неділя. Стадіон: Шкільний. 400 глядачів

Арбітр: Роман Блавацький

Асистенти арбітра: Богдан Грисьо, Ігор Савка

Резервний арбітр: Софія Причина

Спостерігач ФФЛ: Віктор Кравченко

Голи: 0:1 – Гнатюк Валентин, 8; 1:1 - Коляса Андрій, 19; 2:1 - Малецький Микола, 70; 2:2 - Кравчук Любомир, 71; 2:3 - Паращин Назар, 89

СФК "Кордія-Муроване": Сахаревич Іван; Феджора Андрій; Малецький Микола; Малецький Владислав; Гатин-Лозинський Святослав; Губченко Іван (Матвіїв Григорій, 74); Коляса Андрій; Бабій Мар`ян; Цицик Володимир; Приходько Ігор (Бідак Юрій, 65); Хижий Сергій (Голуб Юрій, 62)

Запасні: Голуб Михайло; Довганич Михайло; Семочко Дмитро; Думич Павло

"Галичина" В.Дорошів: Вороновський Микола; Петрань Роман; Гнатюк Валентин; Кураш Олег; Вітвіцький Андрій; П'єц Маркіян (Паращин Назар, 57); Дідич Ігор-Євген (Сачко Роман, 72); Кравчук Любомир; Єпіфанов Олександр; Шляхетка Олег; Вільховий Тарас (Вишиваний Роман, 46)

Запасні: Жук Дмитро; Неділько Володимир

Попередження: Ццицк Володимир, 76; Вороновський Микола, 87

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ