Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ФК «Карпати» висунув умови Андрію Садовому, за яких готовий співпрацювати з міськрадою

ФК «Карпати» надіслав Андрію Садовому умови, за яких готовий піти на співпрацю з міською радою і розпочати ремонтні роботи на стадіоні «Україна» в рахунок майбутньої орендної плати, — повідомляє інформаційний центр ФК «Карпати».
Зокрема, ФК «Карпати пропонує таку схему взаємостосунків між футбольним клубом та Львівською міською радою в питанні стадіону „Україна” у період до визначення країни-господаря «Євро-2012»:
1. Стадіон „Україна” залишається власністю Львівської міської ради.
2. ФК „Карпати” та Львівська міська рада підписують довготермінову угоду про план реконструкції та розбудови інфраструктури майнового комплексу стадіону „Україна” згідно Генерального плану забудови території стадіону.
3. Футбольний клуб бере на себе зобов’язання по забезпеченню догляду за газоном футбольного поля і за майновим комплексом стадіону „Україна” в цілому в рахунок орендної плати.
4. ФК „Карпати” за власний кошт доводить стадіон „Україна” відповідно до вимог Системи атестації футбольних клубів, яку здійснює Федерація футболу України. ФК „Карпати” за власний кошт здійснює наступні роботи:
– встановлює систему відеоспостереження на стадіоні „Україна”;
– встановлює систему підігріву футбольного поля стадіону „Україна”;
– встановлює систему виходів в ігрову зону стадіону „Україна” учасників матчу;
– встановлює систему аварійного прожекторного освітлення на стадіоні „Україна”.
5. Вкладені ФК „Карпати” кошти фіксуються представниками клубу і Львівської міської ради у доларовому еквіваленті за курсом НБУ на момент підписання угоди.
6. Вкладені ФК „Карпати” кошти йдуть в рахунок оплати за комунальні послуги до моменту повного їх списання.
7. Ціни на комунальні послуги є фіксованими на момент підписання відповідної угоди між ФК „Карпати” та Львівською міською радою і незмінними впродовж терміну дії угоди.
8. ФК „Карпати” отримує право безкоштовно проводити на стадіоні „Україна” матчі та інші заходи протягом 49 років з правом продовження ще на 49 років.
9. Всі доходи від проведення матчів та інших заходів надходять до бюджету ФК „Карпати”.
10. ФК „Карпати” – єдиний футбольний клуб, який має право на проведення футбольних матчів на полі стадіону „Україна”, а режим експлуатації газону встановлюється клубом згідно з прийнятими нормами. У разі проведення на стадіоні „Україна” заходів під егідою Львівської міської ради ФК „Карпати” не чинитиме перешкод за умови попереднього погодження термінів.
Керівництво футбольного клубу запропонувало в п’ятиденний термін зустрітися юристам ФК „Карпати” і Львівської міської ради, щоб підготувати проект довготермінової угоди між сторонами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ