Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ФК «Львів» отримав власний стадіон для виступів та тренувань

Футбольний клуб «Львів» відтепер має власний стадіон для виступів та тренувань - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Ухвалою Львівської міської ради ФК «Львів» надано у довгострокову оренду нежитлові приміщення стадіону «Сокіл» на вулиці Патона, 1 загальною площею 995, кв. м.

Приміщення стадіону надано на 10 років для організації діяльності та проведення навчально-тренувальних зборів і змагань. Орендна плата за користування ними становить 1 грн. на рік без ПДВ.

Натомість Львівська міська рада зберігає за собою право безкоштовного надання за зверненням споруд стадіону «Сокіл» для потреб територіальної громади Львова.

Нагадаємо, що ТзОВ «Футбольний Клуб «Львів» було зареєстровано 22 травня 2006 року, а 23 травня 2006 року на засіданні Бюро Професіональної футбольної ліги України прийнято рішення про визнання футбольного клубу «Львів» правонаступником ФК «Газовик-Скала» (Стрий).

На сьогодні ФК «Львів» займає 15 місце у вищому дивізіоні українського футболу – прем’єр-лізі. В 16 матчах команда тренера Сергія Ковальця набрала 9 очок

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ