Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ФК «Львів» цікавиться стадіоном «Україна»

Сьогодні на ім’я міського голови Андрія Садового надійшов лист від президента ФК «Львів» Юрія Кіндзерського, в якому йдеться про те, що клуб зацікавлений розвитком футболу в області і готовий інвестувати на пайових засадах у створення на базі стадіону «Україна» потужного спортивного комплексу. Про це під час брифінгу по вимогах учасників акції протесту „Збережемо „Карпати” для Львова!” заявив заступник начальника організаційно-інформаційного управління Львівської міської ради Остап Процик.

За його словами, пропозиція ФК «Львів» також буде врахована депутатами міськради при розгляді питання надання в оренду ФК «Карпати» території спорткомплексу «Україна» на сесії міськради, яка відбудеться 16 листопада. Також Процик зазначив, що не можна говорити про оренду на 49 років спорткомплексу «України» шляхом вимог та шантажів. «Треба сісти за стіл переговорів, запросити громадськість та пресу та спільно домовлятися, а не ставити ультиматуми», – сказав Процик.

„Крім того, — додав Проник, — проведення ігор ЄВРО-2012 через неузгодженості з ФК „Карпати” щодо стадіону „Україна” є під загрозою”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ