Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Рочин»: у новий чемпіонат – зі старою назвою

У неділю, 2 квітня, бере старт десятий за ліком чемпіонат Львівщини з футболу серед команд Прем’єр-ліги. Волею календаря матч першого туру футбольний клуб з Соснівки «Рочин» проведе на виїзді. У Торчиновичах команда Володимира Підкіпняка поміряється силами з місцевим «Кар’єром». Юнацькі склади обох команд розпочнуться матч о 14:00, а дорослі – о 16:00.

Матч проти «Кар’єра» для «Рочина» буде історичним не тільки тому, що команда дебютуватиме у новому для себе чемпіонаті Львівщини, а ще й тому, що проведе перший матч під новою-старою назвою. За ініціативи президента клубу Ігоря Смолинця команда повернула собі славну назву «Рочин». Саме так називалася команда у 1991-1993 та 1996-2002 роках. «Рочин» вигравав Кубок Львівщини у 1999 році та став чемпіоном області у 2000 та 2001 році.

Без сумніву, матч між «Кар’єром» та «Рочином» претендує на статус центрального у першому турі. В очному протистоянні зійдуться призери минулорічного чемпіонату, а це вже буде на що подивитися. Окрім матчу «Кар’єра» та «Рочина», на статус центрального у першому турі також претендує матч у Демні, де місцевий спортивно-культурний клуб зустрінеться з ФК «Миколаїв».

Що цікаво, що «Рочин» та «Кар’єр» дійшли до півфіналу меморіалу Ернеста Юста. Обоє команд дійшли дуже далеко, вилетіли лише на стадії півфіналів, а відтак, жартома кажучи, їх матч у першому турі можна охрестити як двобій за третє місце меморіалу Ернеста Юста. Нагадаємо, у півфіналах «Рочин» з рахунком 0:2 поступився СКК «Демні», а «Кар’єр» з рахунком 0:1 – винниківському «Руху».

Зважаючи на силу обох команд та майстерність футболістів очікується, що матч у Торчиновичах буде непростим і для бригади арбітрів. Поєдинок призерів минулорічного чемпіонату судитиме бригада арбітрів на чолі з Романом Брандибурою. Останній, нагадаємо, став особливо знаменитим у Винниках, коли «Рух» боровся за чемпіонство з «Карпатами» з Кам’янки-Бузької.    

Те, що у Торчиновичах буде на що повидитися, здогадатися не складно. Одним словом, на полі летітимуть іскри. Задля належного результату і успішного старту у новому чемпіонаті обидві команди зроблять усе можливе.

В обох командах, а особливо в «Рочині» відбулися кадрові зміни, а відтак проявити себе новачкам, і тим паче проти такого суперника, захочеться усім. А найголовніше те, що матч між такими командами, як «Рочин» та «Кар’єр» - це свято для вболівальників. Немає сумнівів у тому, що їм подивитися буде на що.

Окремо хотілося б відзначити, що у неділю 2 квітня на старт Прем’єр-ліги Львівщини вийдуть одразу п’ятеро дебютантів – «Галичина» (Великий Дорошів), СФК «Кордія-Муроване», «Енергетик» (Добротвір), «Юність» (Верхня Білка) та «Фенікс-Стефано» (Підмонастир).

Розклад матчів 1-го туру

«Кар'єр» (Торчиновичі) – «Рочин» (Соснівка)

 Торчиновичі . Стадіон «Кар'єр».

Арбітр: Роман Брандибура

СКК «Демня» - ФК «Миколаїв»

 Стадіон імені В.Кузіва.

Арбітр: Андрій Холявко

СФК «Кордія-Муроване» - «Енергетик» (Добротвір)

Муроване. Стадіон «Шкільний».

Арбітр: Андрій Наконечний

«Юність» (Гійче) – «Юність» (В.Білка)

Гійче.Стадіон «Шкільний».

Арбітр: Василь Верблянський

«Погонь» (Львів) – «Галичина» (В.Дорошів)

Львів. Стадіон «Сокіл».

Арбітр: Руслан Хомин

«Фенікс-Стефано» (Підмонастир) – «Гірник» (Новояворівськ)

Підмонастир. Стадіон «Сільський».

Арбітр: Андрій Чулик

«Самбір» - ФСК «Яворів»

Матч перенесено 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ