Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Тернопіль» може зникнути з футбольної мапи України

Тернопільщина уже незабаром може втратити одну з двох професійних команд. Під загрозою зникнення — муніципальний ФК Тернопіль.

Як стало відомо Спорт Тернопільщини із власних джерел, у клубі найближчими днями можуть оголосити про припинення виступів у Другій лізі через відсутність фінансування. Нагадаємо, що ФК Тернопіль є муніципальним клубом, який фінансувався із міського бюджету. Перед стартом сезону у команду сватали одного із впливових тернопільських бізнесменів, але все завершилось на рівні слухів. Тепер, через брак того ж фінансування, Тернопіль ризикує канути у лету.

Зазначимо, що ФК Тернопіль під керівництвом Петра Бадла у минулому сезоні покинув Першу лігу. Новий сезон команда розпочала у Другій лізі, де також виступає і тернопільська Нива. У трьох матчах нового сезону ФК Тернопіль зазнав поразок. Останній програш датований 5-им серпня, коли муніципали програли на виїзді волочиському Агробізнесу.

За наявною інформацією, гравці Тернополя уже розпочали пошуки нових команд. А капітан Тернополя Ігор Курило близький до переходу в Агробізнес.

Нагадаємо, що ПФЛ веде переговори про порятунок ФК Тернопіль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ