Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Флешмоб від Уляни Супрун: #мінімум150 #вимагаю_якість

​Запрошую вас долучитися до флешмобу #мінімум150 #вимагаю_якість, - Уляна Супрун на своїй Facebook сторінці.

"Вирішується доля наступного набору студентів у медичні університети. Чи будуть вони вступати за мінімальним прохідним балом в 150 чи туди зможе потрапити кожен, хто заплатить за контракт? 

Ми переконані, що низький прохідний бал у виш нівелює саму цінність вищої освіти. Це відкриває дорогу тим, хто не звик докладати зусиль для отримання знань. І ймовірно, що після закінчення навчання вони їх теж не отримають.

Впевнена, що більшість із вас досягли високого рівня знань та отримали диплом завдяки вашому розуму та наполегливості, а не тому, що заплатили за це гроші. Розкажіть про ваш досвід навчання в університеті. Якщо ви складали ЗНО - фотографуйте ваші бали! В Україні багато талановитих людей. Доведіть, що завдяки постійній роботі та мотивації ми разом можемо ставати кращими та будувати кращу державу", - зазначила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Нагадаємо, голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець анонсувала скасування підвищення мінімального прохідного балу ЗНО на медичні спеціальності до 150 балів.

До майбутніх лікарів знизили освітні вимоги

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ