Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Forbes назвав найвисокооплачуваніших музикантів року

Американський репер Шон Комбс, який виступає під псевдонімом Дідді, визнаний найбільш високооплачуваним музикантом 2017 року за версією журналу Forbes. Про це повідомляє meduza.io із посиланням на Forbes.

За звітний період Комбсу вдалося заробити 130 мільйонів доларів. Ця сума включає доходи репера від концертного туру Bad Boy Family Reunion Tour, рекламного контракту з горілкою Ciroc і продажу його колекції одягу Sean John.

Друге місце в списку посіла співачка Бейонсе. Світовий концертний тур Formation World Tour на підтримку альбому Lemonade дозволив заробити їй 105 мільйонів доларів.

Замикає трійку лідерів канадський репер Дрейк, який заробив 94 мільйонів доларів. Його основні статті доходів - турне Boy Meets World Tour і відрахування від стримінгових сервісів.

До десяткиі також потрапили співак The Weeknd (92 мільйони доларів), групи Coldplay (88 мільйонів доларів) і Guns'N'Roses (84 мільйони доларів), Джастін Бібер (83,5 мільйона), Брюс Спрінгстін (75 мільйонів доларів), Адель (69 мільйонів доларів) і Metallica (66,5 мільйона доларів).

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ