Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція БЮТ у Львівській облраді демонструє практику подвійних моральних стандартів – Тарас Колтик

Фракція БЮТ у Львівській обласній раді й надалі демонструє практику подвійних моральних стандартів. Про це повідомив депутат Львівської обласної ради, голова комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Тарас Колтик.
«На сесії Львівської обласної ради БЮТ виступив з ініціативою підписання Меморандуму про чесне і прозоре голосування депутатів. У ньому зазначається, що депутат Львівської обласної ради повинен не лише бути фізично присутній на сесії , а й особисто брати участь у голосуванні. Натомість сьогодні ряд депутатів від фракцій БЮТ, «Свобода», які відсутні на сесії активно беруть участь у голосуваннях за ті чи інші питання», - сказав Тарас Колтик.
«Я маю документи із реєстрації, де чітко зазначено перелік депутатів, що присутні на сесії. Натомість голосування в залі облради показує дещо вищу кількість присутніх депутатів. Ми проти таких подвійних стандартів. Шкода, що фракція, яка демонстративно закликає до сумлінного виконання депутатами своїх обов’язків веде подвійну гру у цьому питанні”, - додав голова комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту.
За його словами, при необхідності усі документальні свідчення будуть оприлюдненні, щоб виборці знали, депутати яких фракцій кричать про прозорість голосування та депутати яких фракцій самі ж їх і не виконують.
Повідомляє прес-служба ЛОО НСНУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ