Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція «Наша Україна» критикує Садового за допущені помилки, однак голосувати за його відставку не бачить підстав, — Василь Трач

Фракція «Наша Україна» у Львівській міській раді не готова голосувати за відставку міського голови Львова Андрія Садового. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив керівник фракції у ЛМР Василь Трач.
«Нашій фракції наразі незрозуміло, що це за рух, які його вимоги і причини встановлення наметового містечка. Наша фракція має свою позицію, яку ми відстоювали і будемо відстоювати і надалі. Звичайно, ми критикуємо Садового за ті помилки у його роботі, які вже були допущені, однак ситуація станом на сьогоднішній день не є такою, щоб голосувати за його відставку. Нам наразі незрозумілі причини такої вимоги і голосувати «за» ми не готові», — зазначив пан Трач.
Нагадаємо, у понеділок 12 листопада активісти руху «Львів без Садового» розпочнуть безстрокову акцію протесту, встановивши перед входом до Львівської міськради наметове містечко. За словами координатора оргкомітету акції Любомира Пелеха, в понеділок будуть встановлені перші намети, і протягом тижня до пікетувальників приєднуватимуться ще люди. Водночас 15 листопада пікетувальники проситимуть депутатів ЛМР проголосувати за відставку Садового. Як обіцяє Пелех, наметове містечко стоятиме на площі ринок доти, поки Садовий не піде з посади мера. Щодо інших вимог, то пікетувальники вимагатимуть також оприлюднити звіти по ситуації в Грибовичах, об‘єктах спадщини ЮНЕСКО тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ