Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція Яценюка не голосуватиме за Конституцію до референдуму

Фракція Яценюка не голосуватиме за Конституцію до референдуму, - ЛІГА.net.

Закінчилася закрита зустріч прем'єр-міністра України  Арсенія Яценюка  з депутатами фракції Народний фронт. На зустрічі були присутні лояльні до Яценюка члени уряду і влади, включаючи секретаря РНБО Олександра Турчинова, главу МВС  Арсена Авакова, міністра культури  В'ячеслава Кириленка та інші. Про це ЛІГА.net повідомило джерело в Народному фронті.

Співрозмовник розповів, що на фракції Яценюк повторив аргументи на користь проведення консультативного референдуму щодо змін до Конституції та ряду інших питань. Прийнято рішення, що фракція не буде підтримувати зміни до Конституції до проведення плебісциту. "Або відкладаємо зміни в довгий ящик, або процедуру голосування проводимо по-новій - виключивши особливий статус для окремих районів Донбасу", - розповів один з депутатів.

При цьому, як розповіли джерела, на зустрічі депутати і члени уряду висловили ряд претензій до президента Петра Порошенка. Претензії звучали до пропонованої судової реформи, а також надмірних повноважень префектів.

Співрозмовник розповів, що на фракції "всі присутні були єдині у своїй позиції щодо голосування по змінах до Конституції". "Повна єдність. Ніякого голосування за особливий статус до референдуму", - сказав депутат НФ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ