Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Фронт Змін» поки що не вважає за доцільне висувати Кубіва на голову Львівської облради

«Кваліфікація та великий попередній досвід роботи Степана Кубіва дозволяють висувати його кандидатуру на посаду голови Львівської обласної ради, але з точки зору політичної доцільності ми маємо дещо інше бачення. Якби ми були найбільшою фракцією в раді, тоді ми брали б на себе всю відповідальність, а оскільки наше представництво становить всього 18 депутатів, тому ми вважаємо це не доцільним». Про це сьогодні, 12 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив представник «Фронту Змін» Юрій Підлісний.

«Ми, як друга за величиною фракція у Львівській обласній раді, не будемо претендувати на вищі керівні органи ради. Ми дотримуємося позиції нашого лідера Арсенія Яценюка, який чітко заявив, що процес формування керівних органів має очолита та взяти під контроль найбільша фракція», - повідомив Юрій Підлісний.

Він також заявив про те, що для реалізації передвиборчих обіцянок «Фронт Змін» потребує інструменів і такими інструментами є комісії: з питань бюджету, розвитку підприємництва, планування території, інвестиційної діяльності, розвитку села, комісія з питань культури та духовності, охорони здоров’я, законності, екології.

«Ці комісії є нам вкрай потрібні для того, щоб ми могли втілити свою передвиборчу програму в життя. Остаточне ж рішення щодо нашої поведінки з цих питань буде прийнято на розширеному засіданні ради ЛОО "Фронт Змін", завтра, 13 листопада. І це рішення буде скеровано в бюро на затвердження», - запевнив Юрій Підлісний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ