Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ФСБшники силоміць вивезли до Москви "казака" Козіцина

Отамана самозваного «Всевеликого війська Донського» Миколу Козіцина, що тероризує Антрацит, затримали бійці російського спецпідрозділу ФСБ «Вимпел» і доправили до Росії.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив очільник Громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Попри заяви Миколи Козіцина про те, що він буцімто вже тиждень знаходиться у відпустці, насправді він був затриманий під час заворушень у п’ятницю, 28 листопада, бійцями спецпідрозділу «Вимпел» ФСБ Росії. Формально його не було заарештовано, але в супроводі конвою спецпризначенців Козіцина було вивезено в Росію. Після «зачистки» Антрацита, який банда Козіцина перетворила на свою «столицю», подібна ж спецоперація була проведена в Красному Лучі. Зараз загін «Вимпелу» концентрується поблизу Стаханова, тож варто очікувати ліквідації тамтешнього «казачого» ватажка Павла Дрьомова», - розповів Снєгирьов.

Після того, як події в Антрациті набули широкого розголосу, в мережі Інтернет з’явився запис із заявою самого Миколи Козіцина, який, скоріш за все, було зроблено до антрацитівського побоїща, оскільки «отаман» повідомляє лише про те, що він живий, здоровий і займається «деякими проектами». І тут же – що перебуває у відпустці, оскільки притомився за півроку «бойових дій», які загалом зводились до звичайного мародерства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ