Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбол: Маріуполь розгромив Карпати

Карпати на виїзді поступилися Маріуполю – 0:3. Матч відбувся в рамках 5 туру УПЛ. М'ячі забивали Чурко, Лебеденко (автогол), Болбат.

До старту 4 туру команди були сусідами в таблиці: Маріуполь посідав сьому позицію, Карпати – восьму.

На 10 хвилині "леви" пропустили. Болбат подав з правого флангу точно на голову Чурку. Через вісім хвилин знову провалився лівий фланг захисту Карпат, звідки Чурко закручував м’яча в дальній кут та влучив у голову Лебеденку – 2:0. На 21 хвилині трапився спірний момент: Фомін упав в боротьбі з Кортеджано, але замість пенальті Бойко показав Руслану жовту за симуляцію. Розпочинаючи з хвилини тридцятої Карпати нарешті прокинулися, створивши кілька небезпечних моментів, однак надійно грав досвідчений Худжамов.

Посеред другого тайму суперники обмінялися чудовими шансами для взяття воріт (Болбат – Худоб’як). У компенсований час Болбат остаточно добив "левів". Господарі втримали свої ворота "сухими" та здобули важливі три очки. Маріуполь набирає 8 балів та наздоганяє четвертий Олімпік. В 6 турі львів’яни зустрічатимуть Олександрію, а команда Севідова завітає до Полтави.

Чемпіонат України 2017/18, 5 тур

Маріуполь – Карпати – 3:0

Голи: Чурко, 10, Лебеденко, 18, аг, Болбат, 90+3

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ