Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбол: «Олімпік» і «Сталь» у Львові голів не забили

До Львова, після зимової сплячки, повернувся великий футбол. Щоправда «Карпати» не грали. На «Арена Львів» виступали донецький «Олімпік» і кам’янська «Сталь», колективи, які ніщо не пов’язує зі Львовом.

Мабуть тому порожнеча на стадіоні, а у офіційному протоколі матчу подано, що цю гру відвідало 167 вболівальників (!). В касах стадіону на тему реалізації квитків ніхто не сказав жодного слова. Єдине, що почув «Ви самі все бачите!». А біля кас я не зауважив навіть спізнілих фанатів.

Але календар наказував командам грати. Якщо у першому таймі доводилось кілька разів зриватись з місця, в надії на гол, то після перерви дрібна сніговиця відбила бажання у футболістів боротися за перемогу для свого клубу.

У перші десять хвилин олімпійці, на правах господаря, мали незначну перевагу, але гравці обох команд здебільшого …відбивались. Обидва наставники працювали на ногах. Більш емоційним виявився фахівець «Сталі». М’яч після удару Стаменковича «потурбував» поперечину. Йшла 17-та хвилина. Потім після подачі кутового Паньків допустився помилки. Донецькі футболісти отримали право на штрафний удар. Боґданов сильно пробив, а Паньків не зміг втримати м’яча у руках і Цимбалюк головою ледь не змусив суперника розпочати з центра поля.

На 41-й хв. Гошкодеря повинен був виводити олімпійців вперед. Одержавши хорошу передачу від Мохи, випередив оборонців і з воротарського майданчика відправив м’яча повз стійку в аут.

Другий тайм уже не був багатий на гольові моменти. Хоча футболістам у завзятті не відмовиш. Старалися усі, але не стільки забити, як не пропустити. Варто відзначити, що рухливою стала публіка після виходу на поле вихованця галицького футболу Брікнера. Отак би своїх підтримували не тільки вболівальники зі Стрия чи Моршина, але й зі Львова. Особливо, коли грають «Карпати».

Махарадзе аби не замерзнути управляв руханку. Паньків мав значно більше роботи, але виконав її на «5».

Суперники не помилились, гол не пропустили, а очки чемно поділили. Тренер Кучук пізніше казав, що від його команди ще завчасно вимагати кращої гри, а ось чемпіонат України білорус назвав одним з кращим на пострадянському просторі. А тренер Санжар повідомив, що наступний домашній матч «Олімпік» проведе в Полтаві проти …«Ворскли».

«Олімпік» (Донецьк) – «Сталь» (Кам'янське) 0:0 (0:0)

25.02.2017, 14:00, Львів. Стадіон «Арена Львів». Суддя – Ярослав Кузик (Мукачеве).

«Олімпік»: Махарадзе, Боґданов, Цимбалюк, Владіс-Еммерсон, Немчанінов, Матяж (Сергійчук 78), Шестаков (Федорів 73), Моха, Гошкодеря (Брікнер 89), Гришко, Парцванія. Тренер – Роман Санжар.

«Сталь»: Паньків, Красюк, Васін, Пашаєв, Карікарі (Комваліус 80), Шабанов, Стаменкович, Г.Малакян, Е.Малакян (Задерака 67), Каленчук, Леандро. Тренер – Леонід Кучук.

Попередження: Цимбалюк 70 - Васін 63, Шабанов 81.

Галичина спортивна
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ